Indiase mangochutney met papadums

Indiase mangochutney met papadums

Smulweb imageSmulweb

Maak je eigen eerlijke Indiase mangochutney met papadums. Fruit de ui, knoflook en de mosterdzaadjes en doe alle ingrediënten in een pannetje. Laat het geheel doorkoken tot het een dikke saus wordt. Breng het op smaak met zout en peper.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Indiase mangochutney met papadums op tafel.

  1. Fruit de ui, knoflook en de mosterdzaadjes.
  2. Verwijder de zaadjes uit de peper en laat de rozijnen wellen in een kopje water. Rasp de gember en snijd de mango's in kleine stukjes.
  3. Doe alle ingrediënten in een pannetje en laat het geheel goed doorkoken tot het een dikke saus wordt.
  4. Verwijder de rode peper als je het te pittig vindt. Pureer alles met een staafmixer.
  5. Breng het op smaak met zout en peper.
eet smakelijk