Heerlijke lamsrack met een krokante kruidenkorst

Heerlijke lamsrack met een krokante kruidenkorst

Smulweb imageSmulweb

Maak in een handomdraai een heerlijke lamsrack met kruidenkorst. Bak kort in boter en leg de lamsrack in de oven op 180 graden. Smeer mosterd op de vleeskant en breng de kruidenmassa op smaak en bak in de voorverwarmde oven in 30 minuten medium rare. Serveer met plezier!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 50 g Lamsrack
  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Heerlijke lamsrack met een krokante kruidenkorst op tafel.

  1. Warm de oven voor op 180 graden.
  2. Bekijk de lamsrack goed, snijd eventueel teveel aan vet weg. Verwijder eventueel een vliesje met een scherp mes. Bestrooi met peper en zout en bak kort aan in boter.
  3. Smeer mosterd op de vleeskant van de lamsrack. Meng de gesnipperde kruiden, citroenschil, broodkruim, olijfolie en citroensap tot een stevige massa en breng dit aan op de vleeskant.
  4. Leg de lamsrack op een bakplaat of braadslee met bakpapier en bak in de voorverwarmde oven in 30 minuten medium rare, met een kerntemperatuur van minimaal 55 graden.
  5. Serveer en geniet van de heerlijk malse lamsrack!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Vlees Sauzen Fruit Citroen Citroensap