Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Burritos op tafel.
- Hak de tomaten fijn en doe ze terug in het sap. Laat de maïs uitlekken in een vergiet.
- Snijd de paprika in kleine stukjes. Pel en snipper de ui. Verwarm olie in een pan en rul het gehakt. Voeg de ui en paprika toe. Laat ongeveer 5 minuten meebakken.
- Voeg zout, peper, cayennepeper en komijn toe. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort meebakken. Voeg vervolgens de tomaten (met sap) en de maïs toe. Laat een paar minuten meebakken.
- Voeg de suiker toe en eventueel nog wat kruiden naar smaak.
- Bestrijk de tortilla's met crème fraiche en geraspte kaas. Verdeel de gehaktmassa over een helft van de tortilla en rol de tortilla op (eventueel vastzetten met een satéprikker).
- Leg de tortilla's naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bestrooi met de rest van de kaas.
- Bak de tortilla's in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius ongeveer 4-5 minuten totdat de kaas gesmolten is.