Puree van wortel en pastinaak

Puree van wortel en pastinaak

Smulweb imageSmulweb

Zelfgemaakte puree van wortel en pastinaak is super easy & snel. Koken, stampen, op smaak brengen en serveren: eet smakelijk met deze heilzame regenboogpuree!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Pastinaak

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Puree van wortel en pastinaak op tafel.

  1. Snijd de appel, wortel en pastinaak in gelijke stukken.
  2. Verwarm 50ml groentebouillon. Zet alles op met ruim water en wat zout en kook ze circa 10 minuten gaar.
  3. Stamp alles fijn met een el boter of olijfolie en 50ml warme groentebouillon.
  4. Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pastinaak