Klassieke bonne femme garnituur

Klassieke bonne femme garnituur

Smulweb imageSmulweb

Een klassieke bonne femme garnituur maak je met heerlijk gebakken spek, ui en champignons. Met de toevoeging van krokante aardappelblokjes, doperwten en worteltjes heb jij een heerlijk gerecht op tafel staan

45 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Klassieke bonne femme garnituur op tafel.

  1. Verhit de margarine in een koekenpan.
  2. Bak eerst het spek en voeg dan de ui toe. Voeg op het einde champignons toe en bak alles bruin.
  3. Voeg de beetgare wortel en doperwten toe en bak ze even mee. Draai het vet uit.
  4. Snijd de gare aardappelen met een koksmes in blokjes van 1 cm. Doe dit ongeveer 15 minuten voor het serveren.
  5. Bak de blokjes aardappelen in een koekenpan met hete margarine goudbruin. Gebruik niet te veel vet en zet het vuur hoog.
  6. Maak het garnituur weer warm en proef of het op smaak is.
  7. Zout de aardappelen na en schep ze door het garnituur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente