- 500 g Woknoodles
- 2 el Aardappelzetmeel
Bereidingswijze
Zet in 13 stappen deze heerlijke Madras curry met paksoi gamba en kippendijen op tafel.
- Maak de kippendijen schoon en snijd in kleine stukken.
- Maak de gamba's schoon en snijd ze in de lengte doormidden.
- Snijd de paksoi in reepjes van 1 centimeter en houd het witte gedeelte apart van het groene.
- Schil de wortel en snijd deze in hele fijne (luciferdikte) reepjes.
- Bak de kip aan in zonnebloemolie.
- Voeg de curry toe.
- Blus dit af met de kokosmelk.
- Voeg de wortel toe en stoof het gaar in ongeveer 5 minuten.
- Voeg dan de gamba's en het wit van de paksoi toe en laat kort meestoven.
- Meng het aardappelzetmeel met wat water en voeg dit beetje bij beetje toe aan de saus, totdat het een mooie dikte heeft.
- Kook de noodles gaar in ruim kokend water met zout in ongeveer 2 minuten.
- Voeg als laatste het groen van de paksoi toe aan de saus en laat dit een minuut meestoven.
- Breng de saus op smaak met zout en peper.