Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Pilaf met perziken in chilisaus op tafel.
- Snijdt de kipfilets in blokjes en leg ze even in een scheutje ketjap om te marineren. Snijdt de uien klein.
- Zet het water op voor de rijst en kook de rijst gaar.
- Bak de uien glazig in een hapjes- of koekenpan. Voeg de kipblokjes eraan toe en bak ze een paar minuten mee.
- Open het blik perziken en voeg het sap van de perziken toe aan het kip- en uimengsel, voeg ook het flesje chilisaus toe. Laat dit een paar minuten lekker doorpruttelen.
- Snijdt de perziken in blokjes en voeg de helft ervan toe aan de kip. De andere helft apart serveren in een schaaltje.
- Maak de saus dikker en rood van kleur met de tomatenpuree en laat nog even doorpruttelen.
- Serveer de kip met perziken saus over de rijst en garneer met de overige perzikblokjes.