Indische gehakttaart

Indische gehakttaart

Smulweb imageSmulweb

De Indische gehakttaart is een overheerlijke combinatie van rulgebakken gehakt, wortel en prei met nasigroenten en sambal. Dit alles omhuld met bladerdeeg en afgetopt met een eimengsel, wat de taart tot een hartige lekkernij maakt. Geniet ervan!

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Indische gehakttaart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal het bladerdeeg uit de vriezer.
  2. Snijd de worteltjes in plakjes van ongeveer een halve centimeter en de prei in ringen. Week de nasigroenten in heet water zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Strooi zout en peper over het gehakt en bak het rul. Voeg de stukjes wortel toe.
  4. Bak het geheel 5 minuten, voeg daarna de prei toe en bak dit samen nogmaals 8 à 10 minuten.
  5. Voeg de nasigroenten en sambal toe.
  6. Klop de eieren los met wat melk.
  7. Bekleed een ovenschaal met bladerdeeg en doe het gehakt-groentemengsel in de schaal. Giet daarna het eimengsel erover.
  8. Plaats de schaal gedurende 30 à 35 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kruiden Vlees Sauzen Ei Bladerdeeg