Pasta pesto

Pasta pesto

Smulweb imageSmulweb

Met deze pasta pesto, bedekt met sla, geroosterde pijnboompitten, croutons en Parmezaanse kaas, geserveerd met een heerlijke hamburger op een bedje van sla, maak je extra lekker.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Pasta pesto op tafel.

  1. Zorg voor goede ingrediënten en zet alles klaar. Laat het vlees even op temperatuur komen buiten de koelkast. Was de sla.
  2. Bestrooi de hamburger met peper en zout en braad deze in ongeveer 10 minuten gaar.
  3. Kook ondertussen de Tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  4. Bedek de bodem van vier borden met de sla.
  5. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  6. Zo gauw de pasta gaar is, giet je deze af en roer je er meteen de pesto doorheen.
  7. Leg de pasta in het midden op het bord op de sla. Laat zo veel mogelijk sla aan de randen zichtbaar.
  8. Bestrooi de sla met de geroosterde pijnboompitten en de croutons. Strooi de Parmezaanse kaas over de pasta.
  9. Leg de hamburger er bovenop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta