Herfst prei stamppot met paddenstoelen en cashewnoten

Herfst prei stamppot met paddenstoelen en cashewnoten

Smulweb imageSmulweb

Deze herfstige stamppot is gevuld met heerlijke paddenstoelen en cashewnoten voor wat crunch. De prei en kerriepoeder brengen de heerlijke smaken van dit gerecht bij elkaar.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Herfst prei stamppot met paddenstoelen en cashewnoten op tafel.

  1. Schil de aardappels en kook ze gaar. Stamp ze fijn en maak er met een klontje plantaardige margarine, peper en zout een puree van.
  2. Snijd tijdens het koken van de aardappels de prei in ringen en de paddenstoelen in plakjes. Verhit de olie en roerbak de preiringen. Doe er naar smaak peper, zout en kerriepoeder bij. Zet de prei even apart in een bakje.
  3. Bak ook de paddenstoelen in wat olie en doe hier een scheut sojasaus bij.
  4. Meng de aardappelpuree, prei en paddenstoelen door elkaar. Schep er een grote hand cashewnoten doorheen.
  5. Verwarm de stamppot eventueel nog even helemaal, als hij te koud geworden is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Stamppot Prei