Boerenkwarkframbozen bavaroise

Boerenkwarkframbozen bavaroise

Smulweb imageSmulweb

Met deze boerenkwarkframbozen bavaroise maak jij hét perfecte dessert. Bestaande uit onder andere frambozen, aardbeien siroop, slagroom, kwark en gelatine zorg jij met dit recept voor een heerlijk luchtige bavaroise.

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 g Jumbo Frambozen Diepvries
  • 200 g boerenkwark
  • 100 ml Aardbeiensoep

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Boerenkwarkframbozen bavaroise op tafel.

  1. Laat de frambozen ontdooien en strooi de helft van de suiker erover.
  2. Laat de gelatine zacht worden in ruim koud water.
  3. Klop de slagroom lobbig met de rest van de suiker.
  4. Verwarm de aardbeien siroop (of een andere smaak) in een pannetje en roer de uitgeknepen gelatine erdoor totdat het helemaal is opgelost.
  5. Roer de frambozen door de slagroom en voeg de kwark toe.
  6. Spatel het afgekoelde gelatine mengsel (niet te lang, anders wordt het al stijf in het pannetje) door de slagroom.
  7. Bekleed een klein cakeblik met plastic folie en schep het mengsel hierin. Strijk glad met een spatel.
  8. Laat het geheel opstijven in de koeling.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts