- 125 g Jumbo Frambozen Diepvries
- 200 g boerenkwark
- 100 ml Aardbeiensoep
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Boerenkwarkframbozen bavaroise op tafel.
- Laat de frambozen ontdooien en strooi de helft van de suiker erover.
- Laat de gelatine zacht worden in ruim koud water.
- Klop de slagroom lobbig met de rest van de suiker.
- Verwarm de aardbeien siroop (of een andere smaak) in een pannetje en roer de uitgeknepen gelatine erdoor totdat het helemaal is opgelost.
- Roer de frambozen door de slagroom en voeg de kwark toe.
- Spatel het afgekoelde gelatine mengsel (niet te lang, anders wordt het al stijf in het pannetje) door de slagroom.
- Bekleed een klein cakeblik met plastic folie en schep het mengsel hierin. Strijk glad met een spatel.
- Laat het geheel opstijven in de koeling.