Speltbrood met pompoenpitten uit de bbm

Speltbrood met pompoenpitten uit de bbm

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk geurend brood uit eigen oven met speltmeel en pompoenpitten. Tover dit luxe brood in een handomdraai zelf uit de bbm en smul ervan met een stukje kaas.

120 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 320 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Speltbrood met pompoenpitten uit de bbm op tafel.

  1. Haal de pitten uit de pompoen en wrijf ze schoon. Droog de pitten 2 dagen en haal het witte schilletje eraf. Je hebt dan grijze/groene pitjes.
  2. Voeg eerst de gist toe in de broodbakmachine, gevolgd door het speltmeel en daarna het water, zout en boter.
  3. Voeg als laatste een flinke hand van de pompoenpitten toe.
  4. Kies voor het bakken van wit brood in het menu en start het proces.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Groente Speltbrood