Mosterdsoep met gerookte zalm

Mosterdsoep met gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Een combinatie van de zachte smaak van mosterd met een vleugje gerookte zalm. Deze mosterdsoep met gerookte zalm is een heerlijke stevige soep. Serveer het met brood en je hebt een volledige maaltijd. Smakelijk!

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Mosterdsoep met gerookte zalm op tafel.

  1. Fruit de sjalotjes in de boter.
  2. Voeg de bloem toe en blijf roeren totdat die opgenomen is.
  3. Schenk er vervolgens in gedeelten al roerend de hete bouillon bij en blijf roeren tot een gladde, gebonden soep ontstaat.
  4. Voeg vervolgens de mosterd toe en tot slot de crème fraîche, peterselie, peper en eventueel zout.
  5. Verdeel de zalm over de soepkommen.
  6. Schenk de soep in de kommen.
  7. Als je de rookworst erdoor wilt, laat die dan even meewarmen in de soep.
  8. Eet smakelijk!
eet smakelijk