Salade perigourdine (gemengde salade met walnoten en

Salade perigourdine (gemengde salade met walnoten en

Smulweb imageSmulweb

Een gemengde salade met walnoten en geitenkaasjes die je kort smelt onder de grill. De dressing van knoflook, azijn, mosterd en olie maakt het geheel af. Perfect voor een lichte lunch of als bijgerecht bij de barbecue.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 75 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Salade perigourdine (gemengde salade met walnoten en op tafel.

  1. Was de slasoorten, slinger ze droog en scheur de frisee in kleinere stukjes.
  2. Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  3. Pers de knoflook uit boven een slaschaal. Voeg de azijn, olie en mosterd toe en klop alles in de kom tot een dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Schep de slasoorten en noten luchtig door de dressing en verdeel de salade over 4 borden.
  5. Leg de geitenkaasjes op de bakplaat en laat ze vlak onder de grill in enkele seconden iets smelten en kleuren.
  6. Schep de kaasjes met een pannenkoekmes op de salade en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade