Walnotentapenade (orthomoleculair)

Walnotentapenade (orthomoleculair)

Smulweb imageSmulweb

Mix walnoten en zonnebloempitten in de blender, voeg zongedroogde tomaten, basilicum, en peterselie toe. Breng op smaak met olie, zout, peper en citroensap tot een smeuige pesto.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 takjes Basilicum vers (takje)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Walnotentapenade (orthomoleculair) op tafel.

  1. Doe de walnoten in de blender en maal ze fijn. Voeg vervolgens de zonnebloempitten toe en blend opnieuw.
  2. Voeg de in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes, verse basilicum en verse peterselie toe aan de blender.
  3. Voeg olie, zout, peper en citroensap naar eigen smaak toe.
  4. Blend alle ingrediënten tot een smeuïge pesto.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Fruit Citroen Citroensap