Herfstpasta met witlof en kastanjechampignons

Herfstpasta met witlof en kastanjechampignons

Smulweb imageSmulweb

De herfst smaken goed samen in deze herfstpasta met witlof en kastanjechampignons. Perfecte beetgare pasta en gebakken spekjes met knoflook, oregano en champignons. Voeg de crème fraîche en witlof toe voor extra smaak en serveer met de pasta.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Herfstpasta met witlof en kastanjechampignons op tafel.

  1. Halveer de kastanje champignons en halveer de witlof. Verwijder de harde kern van de witlof en snijd in reepjes.
  2. Breng water aan de kook en kook de pasta in 6 minuten beetgaar.
  3. Bak in 5 minuten de spekjes uit. Schep ze vervolgens met een schuimspaan uit de pan en houd ze apart.
  4. Bak in het achtergebleven vet de knoflook, oregano en de champignons zachtjes in 3 minuten. Voeg daarna de witlof toe en bak ongeveer 4 minuten mee.
  5. Voeg de spekjes en crème fraîche toe en verwarm zachtjes door. Breng op smaak met zout en peper. Serveren met de gekookte pasta.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Witlof