- 3 stuks Rode peper
- 7.5 g Koriander
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige garnalencurry op tafel.
- Laat de garnalen ontdooien, was ze in koud water en verwijder eventueel de staarten. Doe er de chilipoeder, de geraspte gember, fijngehakte knoflook, een snuf zwarte peper, de citroensap en de kurkuma in een kom en meng dit. Doe de garnalen erbij, roer om en laat 30 minuten marineren.
- Verhit olie in een wok op hoog vuur en fruit de ui aan totdat het glazig is. Voeg korianderpoeder en komijn toe, doe de in blokjes gesneden tomaat erbij en meng goed.
- Blus af met 150 ml visbouillon. Voeg de garam masala toe en vervolgens de gemarineerde garnalen. Kook 5 minuten en voeg dan de kokosmelk toe. Roer de pittige garnalencurry door, breng op smaak en garneer met verse korianderblaadjes.