Bonensalade met bleekselderij en paprika

Bonensalade met bleekselderij en paprika

Smulweb imageSmulweb

Vegetarische bonensalade met bleekselderij, paprika, rucola en olijven. Maak de dressing van knoflook, azijn, oregano, zout, peper en olie. Lekker als hoofdmaaltijd, bijgerecht of picknicksnack.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Boterbonen

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bonensalade met bleekselderij en paprika op tafel.

  1. Maak de groenten schoon.
  2. Snij de bleekselderij in smalle boogjes en de kerstomaatjes in vieren. Snijd de rucola in stukjes van ca. 3 cm. Snijd de eventuele paprika in kleine stukjes.
  3. Spoel de bonen af en laat ze uitlekken. Snijd de olijven en de uitgelekte gedroogde tomaten in stukjes. Schep in een schaal de groenten, rucola, bonen, olijven en tomaat door elkaar.
  4. Pers het gepelde knoflookteentje uit boven de azijn en roer er de oregano en naar smaak zout en peper door. Klop lepel voor lepel de olie erdoor.
  5. Meng de dressing door de salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Bonensalade Bleekselderij Paprika