Gehakt groentepastei met deegkorst

Gehakt groentepastei met deegkorst

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle gehakt groentepastei met een knapperige deegkorst! Meng alle ingrediënten zonder klonten en verdeel over de pastei vulling tot +/- 1 cm dikte. Bak vervolgens de goudbruine deegkorst in de oven op 200-220°C voor 30-40 minuten. Heerlijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 15 g Roux
  • 1 takjes Tijm (takje)
  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gehakt groentepastei met deegkorst op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten heel goed zodat het klontvrij is.
  2. Verdeel het deeg over de pastei vulling zodat het +/- 1 cm dik is. (smeer het met een paletmes uit tot het glad is)
  3. Bak het in de oven voor 30-40 minuten op 200-220 °C (verschilt per oven) tot het deeg gaar en goudbruin van kleur is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees