Sperziebonen in bladerdeeg

Sperziebonen in bladerdeeg

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Sperziebonen in bladerdeeg. Leg op ieder plakje wat plakken kaas, en houd hierbij de randen (voor het dichtmaken) vrij. Maak met een mes wat gaatjes zodat de lucht kan ontsnappen en bestrijk met eigeel. Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C en geniet.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Sperziebonen in bladerdeeg op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. In geval van verse sperziebonen (wel zo lekker): schoonmaken en even voorkoken.
  3. Ontdooi de plakken bladerdeeg. Leg vier van de plakken bladerdeeg op het aanrecht.
  4. Leg op ieder plakje wat plakken kaas, en houd hierbij de randen (voor het dichtmaken) vrij.
  5. Op ieder 'broodje' leg je nu wat sperziebonen.
  6. Op ieder 'broodje' weer wat kaas.
  7. Nu de andere plakken zodat de broodjes dicht zijn. Maak met een mes wat gaatjes zodat de lucht kan ontsnappen.
  8. Bestrijk met eigeel.
  9. Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bakken Sperziebonen Bladerdeeg