Bruschetta ai funghi e parmigiano (met champignons en parmez

Bruschetta ai funghi e parmigiano (met champignons en parmez

Smulweb imageSmulweb

Bruschetta ai funghi e parmigiano met champignons en parmezaan. Roerbak de champignons met fijngesneden knoflook en oregano op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout en schep om met olijfolie. Gril het brood en wrijf in met knoflook en besprenkel met olijfolie. Verdeel de champignons over het brood, bestrooi met kaas en garneer met peterselie.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bruschetta ai funghi e parmigiano (met champignons en parmez op tafel.

  1. Snijd de champignons in vieren. Halveer de knoflook en snijd één helft fijn.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak de champignons met de fijngesneden knoflook en de oregano op hoog vuur gedurende 5 minuten.
  3. Breng op smaak met peper en zout. Neem van het vuur en schep om met 1 flinke eetlepel olijfolie extra vergine.
  4. Gril of rooster het brood goudbruin en knapperig. Dit kan in de oven, grillpan of broodrooster.
  5. Wrijf het warme brood in met de resterende halve teen knoflook en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie extra vergine.
  6. Verdeel de champignons over het brood, bestrooi met de kaas en garneer met de peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Groente Bruschetta Paddenstoelen Champignons