- 2 el Geraspte kaas Parmezaanse
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Bruschetta ai funghi e parmigiano (met champignons en parmez op tafel.
- Snijd de champignons in vieren. Halveer de knoflook en snijd één helft fijn.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak de champignons met de fijngesneden knoflook en de oregano op hoog vuur gedurende 5 minuten.
- Breng op smaak met peper en zout. Neem van het vuur en schep om met 1 flinke eetlepel olijfolie extra vergine.
- Gril of rooster het brood goudbruin en knapperig. Dit kan in de oven, grillpan of broodrooster.
- Wrijf het warme brood in met de resterende halve teen knoflook en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie extra vergine.
- Verdeel de champignons over het brood, bestrooi met de kaas en garneer met de peterselie.