Pompoen met garnalen (camaroa a borbora)

Pompoen met garnalen (camaroa a borbora)

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijke combinatie van gegrilde pompoen gevuld met gekruide garnalen, wortel en romige room. Voor een extra crunch geraspte kaas eroverheen. Een eenvoudig te maken gerecht waarmee je gasten zeker zult verbazen.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 13 stappen deze heerlijke Pompoen met garnalen (camaroa a borbora) op tafel.

  1. Was de pompoen.
  2. Snijd de pompoen aan de bovenkant open (deksel).
  3. Verwijder de pitten en draden.
  4. Verpak de pompoen met deksel in aluminiumfolie.
  5. Laat gedurende 45 minuten voorgaren in een warme oven (180 graden).
  6. Verhit olie in een pan en fruit de knoflook en ui.
  7. Voeg de garnalen en geraspte wortelen toe.
  8. Voeg vervolgens de room en nootmuskaat toe.
  9. Laat 3-5 minuten sudderen.
  10. Voeg de roomkaas toe aan de saus.
  11. Vul de pompoen met de saus en garnalen.
  12. Strooi naar smaak geraspte kaas erover heen.
  13. Plaats de gevulde pompoen met deksel nogmaals in de oven voor 15 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pompoen