Brownie met witte chocolade en cranberries

Brownie met witte chocolade en cranberries

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk smeuïge brownie met witte chocolade en cranberries. Perfect voor een verjaardag of een gezellige high tea. Bakken, wachten en smullen maar!

45 min bereiden

25 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Gedroogde cranberry's

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Brownie met witte chocolade en cranberries op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt de boter in een pannetje op laag vuur. Voeg de chocolade toe en laat al roerend smelten. Laat de chocolade iets afkoelen.
  2. Klopt in een kom de eieren met de basterdsuiker, vanillesuiker en een snufje zout tot een dik en romig mengsel.
  3. Schenk de gesmolten chocolade er al roerend bij en spatel het zelfrijzend bakmeel erdoor. Spatel tot slot de stukjes witte chocolade en cranberry's erdoor.
  4. Schenk het beslag in de bakvorm en strijk de bovenkant glad. Schuif de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak de koek ca. 30 minuten tot de bovenkant knapperig is en de binnenkant nog smeuïg.
  5. Laat het gebak eerst in de vorm afkoelen en daarna nog minimaal 1 uur in de koelkast. Snijd er dan brownies van 5x5 cm van.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Chocolade Cranberries Chocolade maken