Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Ribkarbonade met zomergroenten en aardappelschijfjes op tafel.
- Druk het vlees onder vershoudfolie iets platter.
- Meng het paneermeel met de helft van de Italiaanse kruiden, zout en peper.
- Haal de karbonades door de bloem en daarna door het ei en gekruid paneermeel. Druk het paneermeel goed aan.
- Kook de sperziebonen in 10-12 minuten beetgaar.
- Verhit 4 eetlepels olie en bak hierin op lage stand de aardappelplakken goudbruin en gaar in 10 tot 15 minuten.
- Bak de karbonades in de rest van de olie gedurende 10 minuten. Keer ze halverwege één keer om.
- Meng de tomatenblokjes en de rest van de Italiaanse kruiden door de sperziebonen.
- Serveer de sperziebonen met de karbonades en de aardappelschijven.