Gestoofde kerrie lams-karbonade

Gestoofde kerrie lams-karbonade

Smulweb imageSmulweb

Breng je gerecht naar de volgende smaakniveau met deze heerlijke gestoofde kerrie lams-karbonade. Bak ui, knoflook en gember. Bak de specerijen lichtjes op. Giet in tomaten en het water. Stoven onder deksel gedurende 25-30 minuten. Garneer met verse peterselie. Een geweldige keuze voor een diner met familie en gasten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gestoofde kerrie lams-karbonade op tafel.

  1. Breng de lamskoteletten op smaak met zout en peper.
  2. Fruit de ui, knoflook en gember tot ze zacht zijn.
  3. Voeg kerriepoeder, geelwortel, komijnpoeder en korianderpoeder toe en bak nog een paar minuten tot de geuren van de specerijen vrijkomen.
  4. Leg de koteletten in de pan met het ui-mengsel.
  5. Voeg tomaten en precies genoeg water toe zodat de koteletten voor 3/4 onder water staan.
  6. Doe het deksel op de pan en stoof de koteletten gaar gedurende 25-30 minuten.
  7. Leg de koteletten met de saus op een serveerschaal, breng indien nodig nog wat zout en peper toe en strooi garam masala eroverheen. Garneer met verse peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Kruiden Sauzen