Zelf kruidenboter stokbrood maken

Zelf kruidenboter stokbrood maken

Smulweb imageSmulweb

Geen buitenlucht nodig voor een instant vakantiegevoel. Heerlijk geurend stokbrood met knapperige korst, goudbruin geroosterd in de oven en geserveerd met zelfgemaakte, smaakvolle kruidenboter.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.2 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zelf kruidenboter stokbrood maken op tafel.

  1. Maak in de bovenkant van de broden schuine sneden tot het net niet helemaal doorgesneden is.
  2. Bak de broden 6 minuten (2 minuten minder dan de verpakking zegt).
  3. Meng ondertussen de margarine, (halvarine) kruiden en knoflook in een klein schaaltje.
  4. Neem de stokbroden uit de oven en stop in elke snee ongeveer 1 grote theelepel kruidenboter.
  5. Leg de stokbroden 2-4 minuten terug in de oven, totdat ze mooi goudbruin zijn en de boter goed gesmolten is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Brood Stokbrood Kruidenboter