Lunchwraps met roerei

Lunchwraps met roerei

Smulweb imageSmulweb

Vandaag lunchwraps met roerei op het menu. Spreid het creme fraiche mengsel over de wrap. Roerei van Italiaanse kruiden, ui, vers gesneden bieslook en geraspte kaas erbij. Rol de wrap op en smullen maar!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Lunchwraps met roerei op tafel.

  1. Breek de eieren in een kom en klop deze met de eetlepels melk los. Roer er een theelepel Italiaanse kruiden doorheen.
  2. Snipper de ui en bak de gesnipperde ui kort, ongeveer 3-5 minuten, tot ze mooi glazig zijn.
  3. Meng ondertussen in een bakje de creme fraiche met wat vers gesneden bieslook en verse peper.
  4. Voeg het geklopte ei toe aan de ui en roer dit regelmatig door zodat het losse stukjes ei worden: roerei.
  5. Verhit de wraps kort in de magnetron volgens de verpakking en smeer ze in met het creme fraiche mengsel.
  6. Als de roerei klaar is, doe je dit op de wrap. Voeg nog wat zout, peper en geraspte kaas toe.
  7. Rol de wrap op en het gerecht is klaar! Het lekkerst is om de wrap gelijk warm op te eten, maar koud kan het ook!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Zuivel Kruiden Wraps