- 250 g Kalfsvlees
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Kalfsstoofpot met blonde leffe op tafel.
- Snij het kalfsvlees in blokjes.
- Snij ook de wortel en de aardappel in kleine blokjes. Hak de peterselie fijn. Snipper de ui in fijne stukjes.
- Verhit een braadpan met 2 eetlepels olijfolie en bak hierin het kalfsvlees, de gesnipperde ui en de knoflook lekker bruin en zet de braadpan op een laag vuurtje om het gaar te stoven.
- Kook de aardappelen en de wortelen samen gaar.
- Als het vlees bijna gaar is, meng dan de bloem erdoorheen samen met de blonde Leffe en laat het dan nog doorkoken tot het gaar is.
- Giet nu de aardappelen en de wortelen af en maak ze op smaak met peper en zout. Besprenkel het geheel met 2 eetlepels olijfolie en strooi de fijngehakte peterselie erover.