- 0.2 el Honing
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Rode bieten macaroni op tafel.
- Snijd de bieten in kleine blokjes.
- Fruit de ui in de olie en voeg dan de bietjes toe. Schep het mengsel enkele minuten om.
- Voeg de kruiden en zout toe. Laat alles ongeveer 10 minuten smoren, met de deksel op de pan. Schep af en toe om en voeg indien nodig iets water toe.
- Roer dan de rozijnen, citroensap of azijn en honing erdoor en laat nog ongeveer 5 minuten stoven.
- Kook ondertussen in een pan water met zout de macaroni gaar.
- Giet de macaroni af en meng er feta, room, bieslook, augurk en het bietenmengsel door.
- Schep het mengsel in een ingevette schaal en doe deze ruim een half uur in het midden van een voorverwarmde oven op 180 graden.
- Voor een niet-vegetarische schotel kun je nog gehakt rullen en dit er doorheen doen.