Gepaneerde karbonade pittig-zoet gemarineerd

Gepaneerde karbonade pittig-zoet gemarineerd

Smulweb imageSmulweb

Gepaneerde karbonade pittig-zoet gemarineerd. Kruid de karbonades goed, leg ze in een diep bord, bedek ze in de ketjap en voeg chilipeper naar smaak toe. Haal ze door een geklutst ei en paneermeel en bak ze bruin en krokant. Serveer met rode kool met appelcompote en krieltjes.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gepaneerde karbonade pittig-zoet gemarineerd op tafel.

  1. Neem de karbonades en kruid ze goed met de ingrediënten zoals hierboven vermeld. Leg ze dan op een diep bord in de ketjap en zorg dat alles bedekt is. Proef de marinade en voeg eventueel extra chili toe naar smaak.
  2. Doe een geklutst ei in een ander diep bord en wat paneermeel of beschuit in weer een ander diep bord.
  3. Verhit boter en olijfolie in een koekenpan. Haal de karbonades door het ei-mengsel en vervolgens door de paneer. Bak ze om en om bruin en krokant.
  4. Serveer de karbonades met bijgerechten naar keuze, zoals rode kool met appelcompote en krieltjes. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees