Stoofperen kwarktaart

Stoofperen kwarktaart

Smulweb imageSmulweb

Ontdek de herfst in de zomer met deze heerlijke stoofperen kwarktaart. Met een krokante bodem, frisse stoofperen en een zachte kwarkvulling is deze taart de perfecte combinatie van een zomer- en winterdessert. Lekker bij een kopje thee of koffie!

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Stoofperen kwarktaart op tafel.

  1. Meng de ingrediënten voor de bodem tot een soepel deeg.
  2. Rol het deeg uit en bekleed er een ingevette springvorm mee.
  3. Laat het deeg een kwartiertje voorbakken in een warme oven.
  4. Meng de kwark met de eieren, honing en tarwebloem.
  5. Leg de in partjes gesneden stoofperen op de voorgebakken bodem en vul het af met het kwarkmengsel.
  6. Bak de taart 60 minuten op 180 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Kwarktaart