Appel-rabarber flappen

Appel-rabarber flappen

Smulweb imageSmulweb

Een flinke portie zoete en zure smaak, dat is wat deze appel-rabarberflappen je bieden. Een compote van appels en rabarber op een bladerdeegflap, met suiker bestrooid. Bak het in de oven en geniet ervan. Eet smakelijk!

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 360 g Jumbo Rabarbercompote

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Appel-rabarber flappen op tafel.

  1. Maak een appel-rabarbercompote. Als je geen appels hebt, kun je ook een rabarbercompote maken.
  2. Verdeel het bladerdeeg in flappen. Doe er compote op en smeer het in met losgeklopt ei. Strooi er suiker op.
  3. Bak de flappen op 200°C gedurende 20 minuten.
  4. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Bladerdeeg Compote