- 1 Rode peper
- 2 tl De Echte Zaanse Mosterd Grof Gemalen
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Ciabatta met kip mexican style op tafel.
- Kruid de kip met peper en zout (en eventueel wat Cayennepeper) en grill de kip tot hij gaar is.
- Verwarm ondertussen de oven voor en bak de ciabatta's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als je verse ciabatta's hebt, kun je ze ook kort opwarmen in de oven met een beetje water eroverheen.
- Snijd de komkommer in flinterdunne plakjes en was de sla. Snijd het Spaanse pepertje fijn, zonder de pitjes.
- Meng de yoghurt, mayonaise en mosterd en voeg naar smaak peper en zout toe. Als je een zoetere dressing wilt, kun je wat honing toevoegen aan de yoghurt.
- Snijd de ciabatta's in de lengte en smeer een beetje van de dressing over de onderste helft van elk broodje. Leg er wat sla op en vervolgens wat plakjes komkommer.
- Verdeel de gegrilde kip over de twee broodjes en leg als laatste de avocado erop. Druppel nog wat van de dressing over de avocado.
- Voeg tot slot een paar stukjes Spaanse peper toe aan het broodje. Pas op dat je niet te veel doet, anders wordt het broodje te pittig.