Zachte laag vet bananencranberrynoten havermoutkoekjes

Zachte laag vet bananencranberrynoten havermoutkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Deze zachte laag vet bananencranberrynoten havermoutkoekjes zijn heerlijk en gemakkelijk om te maken. Perfect voor zowel ontbijt als dessert. Met een vleugje vanille en kaneel, gebakken tot in de perfectie. Probeer het vandaag nog!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 g Rode Bessen

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Zachte laag vet bananencranberrynoten havermoutkoekjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Bedek bakplaten met bakpapier.
  2. Meng in een kleine kom het meel, bakpoeder, baksoda, zout en kaneel goed door elkaar.
  3. Klop in een grotere kom de basterdsuiker en boter romig met een mixer op medium snelheid. Voeg vervolgens het ei, de gepureerde banaan en vanille-extract toe en mix goed.
  4. Roer met een houten lepel het meelmengsel en de havermout erdoorheen. Meng goed totdat er geen droge meelstrepen meer te zien zijn.
  5. Voeg de veenbessen en notenstukjes toe en meng opnieuw.
  6. Maak met een eetlepel hoopjes van het koekjesmengsel op de met bakpapier bedekte bakplaat. Maak ze iets plat met een vork.
  7. Bak de koekjes 13 minuten in de oven.
  8. Haal de koekjes uit de oven en laat ze 3-4 minuten afkoelen op de bakplaat. Laat ze vervolgens verder afkoelen op een draadrek.
  9. Het recept is goed voor 30-32 koekjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes