Mexicaanse koffie

Mexicaanse koffie

Smulweb imageSmulweb

Met een Mexicaanse koffie maak je van een gewone koffie een kleine traktatie. Klop nootmuskaat, kaneel en een theelepel suiker stevig door de room en giet een scheutje chocoladesiroop in elke kop. Giet hier vervolgens de hete koffie overheen en geef het geheel een smaakvolle finishing touch met een dikke dot kruidige slagroom.

10 min bereiden

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 225 g Jumbo espresso oploskoffie

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mexicaanse koffie op tafel.

  1. Klop de room, nootmuskaat, kaneel en een theelepel suiker stevig.
  2. Schenk in elke kop een scheutje chocoladesiroop.
  3. Giet hier de hete koffie overheen.
  4. Geef op elke kop een dikke dot kruidige slagroom.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Koffie