Tagliatelle met zalm en garnalen

Tagliatelle met zalm en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met zalm en garnalen in roomsaus. Verse courgette en bosui gebakken met zalm en garnalen in een romige saus van slagroom. Geserveerd met verse Tagliatelle. Een geweldige combinatie voor een smaakvolle Italiaanse maaltijd. Eet smakelijk!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tagliatelle met zalm en garnalen op tafel.

  1. Kook de tagliatelle al dente in gezouten water. Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en de courgette en zalm in blokjes.
  2. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de bosui en courgetteblokjes 2 minuten. Voeg de zalmblokjes en cocktailgarnalen toe en bak 2 minuten mee.
  3. Voeg vervolgens de slagroom of crème fraîche toe en laat het geheel opwarmen tot de saus begint te koken. Voeg water toe als de saus te dik is.
  4. Giet de pasta af en meng met de saus. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Klaar is je tagliatelle met zalm en garnalen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen Tagliatelle met zalm