Mijn heerlijke indische tikka masala kipcurry

Mijn heerlijke indische tikka masala kipcurry

Smulweb imageSmulweb

Een Indiase klassieker die niet teleurstelt. Sappige kipfilets geroosterd met garam masala, getuimeld in weelderige currysaus met ui, gember en knoflook. Geserveerd met rijst of naan. Een aromatisch feestmaal om indruk op uw gasten te maken.

25 min bereiden

hoofdgerecht

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Sereh / Citroengras

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mijn heerlijke indische tikka masala kipcurry op tafel.

  1. Was de kipfilets en snijd ze in hapklare brokken. Voeg yoghurt, garam masala, gember en knoflook toe. Roerbak de kip bruin in een wok.
  2. Maak de saus door uienblokjes te bakken tot ze beginnen te caramelliseren. Voeg de rest toe en laat op laag vuur pruttelen.
  3. Voeg de kip aan de saus toe en laat 20 minuten pruttelen.
  4. Proef de maaltijd en serveer. Smullen maar weer!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte