Griekse kabeljauw schotel met tomaten en fetakaas

Griekse kabeljauw schotel met tomaten en fetakaas

Smulweb imageSmulweb

Deze Griekse kabeljauwschotel met tomaten en fetakaas is makkelijk te maken. Leg de visfilets in een ovenschaal, voeg kruiden, tomaten, fetakaas, olijfolie, peterselie en citroensap toe. Laat 25 minuten bakken in de oven op 200 graden C. Serveer en geniet met eventuele garnering.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Griekse kabeljauw schotel met tomaten en fetakaas op tafel.

  1. Neem een ovenschaal en leg de visfilets erin. Bestrooi ze met peper en zout en voeg de kruiden toe.
  2. Snijd de tomaten en fetakaas in blokjes en leg ze er bovenop. Besprenkel het geheel met olijfolie, peterselie en citroensap.
  3. Zet de schaal in de oven en laat bakken op 200 graden C gedurende 25 minuten.
  4. Haal de schaal uit de oven en serveer de heerlijk gebakken visfilets met eventuele garnering. Je hebt nu een heerlijke schotel voor 4 personen. Probeer ook eens Schelvis, Koolvis of Zeebaars als alternatief voor dit gerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente