Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met creme fraiche en champignons op tafel.
- Snij de champignons in vrij grote stukken, omdat ze het vlees vervangen. Snij het uitje fijn en pel de knoflook. Als je geen knoflookpers hebt, snijd de knoflook dan fijn. Kook water alvast in de waterkoker.
- Zet beide pannen op het fornuis en verwarm een beetje olijfolie in de wok. Voeg tijdens het opwarmen van de olijfolie een beetje knoflook toe, zodat de olie alvast de geur en smaak krijgt. Giet het water in de pan en voeg de tagliatelle nestjes toe. Kook volgens de verpakking.
- Bak in de wok ui, champignons en de rest van de knoflook. Voeg zout en peper naar smaak toe. Voeg het eerste bakje creme fraîche toe wanneer de champignons mooi bruin zijn geworden.
- Giet de pasta af als deze klaar is en voeg deze toe aan de rest in de wok. Meng alles goed door.
- Voeg aan het einde het laatste bakje creme fraîche toe aan het mengsel in de wok en roer alles door. De pasta is nu klaar om te serveren.