Pittige sardines in tomatensaus-aardappel-komkommer

Pittige sardines in tomatensaus-aardappel-komkommer

Smulweb imageSmulweb

Pittige sardines in tomatensaus-aardappel-komkommer. Heerlijk pittig gerecht met aardappel, knoflook en komkommer. Een complete en smakelijke maaltijd die je wilt blijven eten! Serveer met een stukje stokbrood of pistoletje.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pittige sardines in tomatensaus-aardappel-komkommer op tafel.

  1. Hak het pepertje en de knoflook fijn.
  2. Schil de aardappelen, snijd ze in grove stukken en dep ze droog. Was de komkommer en snijd hem in blokjes. Haal de sardines uit het blik en verwijder de graten.
  3. Doe een scheut olie en margarine in de pan en zet deze op hoog vuur. Roerbak de aardappelstukken (kruid ze met masala en zout naar smaak) even hard aan en temper het vuur.
  4. Voeg de peper en knoflook toe en laat het geheel op zacht vuur gaar worden (ongeveer 13 minuten).
  5. Voeg dan de blokjes komkommer toe en roerbak deze voorzichtig (ongeveer 2-3 minuten).
  6. Voeg als laatste de vis inclusief saus en een klein beetje water toe en schep voorzichtig om.
  7. Serveer het gerecht lauw warm (of koud) met een vers pistoletje of stokbroodje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Sauzen