Hemels stoofvlees

Hemels stoofvlees

Smulweb imageSmulweb

Dit hemelse stoofvlees smaakt het beste de volgende dag. Verhit de boter en braad het vlees even snel aan. Voeg vervolgens winterwortel, ui en knoflook aan de pan toe en doe het vlees weer terug. Laat het gerecht minstens 3,5 uur stoven met kruiden en andere ingrediënten tot het perfect gaar is.

120 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Tutti frutti gedroogd
  • 200 ml Appelsap

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Hemels stoofvlees op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden C.
  2. Verhit de boter en braad het vlees snel bruin. Haal het vlees uit de pan en doe dan de ui, knoflook en winterwortel erbij. Fruit even kort en doe dan het vlees weer terug in de pan.
  3. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe, breng aan de kook en laat minstens 3,5 uur stoven op de kleinste vlam met vlamverdeler. Doe de deksel op de pan (dicht). Of laat het geheel 3 ½ uur stoven in een op 150 graden C voorverwarmde oven.
  4. Laat het gerecht afkoelen en eet het de volgende dag voor de beste smaak. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Bier