In bouillon getrokken kip als broodbeleg

In bouillon getrokken kip als broodbeleg

Smulweb imageSmulweb

Deze in bouillon getrokken kip is perfect voor op brood. Kook de kip zachtjes gaar in bouillon met ui en specerijen en laat het afkoelen in de bouillon. Snijd in plakjes en bewaar in een afgesloten container.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke In bouillon getrokken kip als broodbeleg op tafel.

  1. Doe de kipfilet in een kookpan en voeg zoveel water toe dat de kip net niet onderstaat.
  2. Voeg ui en specerijen toe en kook de kip zachtjes gaar. Laat het daarna in de bouillon afkoelen. (De bouillon kan weer worden gebruikt voor een soep, jus of ragout.)
  3. Haal de kipfilet uit de bouillon en leg het op een snijplank.
  4. Snijd de kipfilet in dunne plakken en bewaar ze in een afgesloten container.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Gevogelte