- 250 g Zure room
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Wraps met garnalen tomaat op tafel.
- Verwarm de oven voor op 210 graden.
- Ontdooi de garnalen in een koekenpan op middelhoog vuur in een beetje olijfolie en voeg wat geperste knoflook toe. Bak ze tot ze net gaar zijn en laat ze een beetje afkoelen.
- Kook de doperwten in 4 minuten gaar. Laat ze daarna uitlekken in een vergiet.
- Snij de tomaten in blokjes en doe ze in een kom. Voeg twee kleine bekertjes zure room en een eetlepel sambal toe (of meer als je van pittig houdt). Doe de doperwten en de garnalen (zonder het vocht) erbij en roer door elkaar.
- Vet de ovenschaal in met een klein beetje olie. Doe een flinke schep van de vulling in de wraps, strooi er een beetje kaas overheen en rol ze op (eventueel met een prikkertje vastzetten).
- Vul de ovenschaal met de wraps. Strooi er tot slot naar smaak kaas overheen.
- Bak in de oven voor ongeveer 10 - 15 minuten, tot de kaas mooi gesmolten is.