Witte chocolade cheesecake met frambozen

Witte chocolade cheesecake met frambozen

Smulweb imageSmulweb

Deze witte chocolade cheesecake met frambozen is om van te smullen! Het smeuige roomkaasmengsel is gemixt met witte chocolade en gedecoreerd met frisse frambozen er bovenop. Perfect als dessert.

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Jumbo Frambozen Diepvries

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Witte chocolade cheesecake met frambozen op tafel.

  1. Verkruimel de Bastognekoeken in de keukenmachine. Doe deze in de taartvorm en roer de gesmolten boter erdoor. Het mengsel moet niet te droog zijn. Druk het geheel goed aan in de taartbodem en zet in de koelkast.
  2. Klop de roomkaas met de suiker en de zaadjes van de vanille met de mixer.
  3. Smelt de witte chocolade au bain marie of in de magnetron met de helft van de melk. Verwarm de andere helft in een steelpannetje en los daarin de gelatine op. Zorg dat de melk niet meer kookt! Doe de gesmolten chocolade erbij. Meng dit door de roomkaas en doe als laatste de geklopte slagroom erdoor. Schep de vulling op de bodem van koekjes en laat het geheel ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast.
  4. Voor het opdienen de frambozen erop en klaar! Het gerecht is ook makkelijk 1 à 2 dagen van tevoren te maken. Andere vruchten zoals aardbeien, perzikken, mango of andere bessensoorten kunnen ook worden gebruikt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Witte chocolade cheesecake