Een heerlijke krabsalade met mango echt voor deze tijd

Een heerlijke krabsalade met mango echt voor deze tijd

Smulweb imageSmulweb

Een frisse krabsalade gecombineerd met mango en garnalen. Gegarneerd met krokante gebakken kokosnoot, koriander en limoen voor de finishing touch. Een verrukkelijke en zomerse traktatie om te delen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 Rode peper
  • 100 g Peultjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Een heerlijke krabsalade met mango echt voor deze tijd op tafel.

  1. Combineer de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper. Zet even weg zodat de smaken zich kunnen ontwikkelen.
  2. Snijd de kokosnoot in flinterdunne plakjes met een aspergeschiller. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kokosnoot goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Meng de waterkers en de peulkiemen en verdeel op een bord.
  4. Pel de garnalen en trek voorzichtig het donkere darmpje eruit: begin bij de kop.
  5. Meng de krabsvlees, de garnalen, mango en driekwart van de gebakken kokosnoot losjes met de dressing. Schep in het midden van de waterkers, verdeel de rest van de kokosnoot erover en garneer met korianderblaadjes en plakjes limoen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Fruit Krabsalade Mango