Bladerdeeghapjes - mexicaanse saucijzenbroodjes

Bladerdeeghapjes - mexicaanse saucijzenbroodjes

Smulweb imageSmulweb

Deze Mexicaanse bladerdeeg saucijzenbroodjes zijn heerlijk knapperig van buiten en smeuïg van binnen. Gevuld met gehakt, witbrood en chili con carne mix. Ideaal als snack of klein hoofdgerecht. Perfect voor feestjes of gezellige avonden.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bladerdeeghapjes - mexicaanse saucijzenbroodjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg.
  2. Neem het zakje chili con carne mix en laat de inhoud wellen in de melk.
  3. Neem een kom en doe daar het gehakt in. Voeg de sneetjes witbrood in stukjes toe, evenals de gewelde mix. Meng alles goed en gelijkmatig totdat er een smeuïg mengsel ontstaat.
  4. Rol nu met je handen een soort worstje van het mengsel (mag best een beetje royaal) en leg dit op een plakje deeg. Ga door totdat het mengsel op is. Vouw/rol de plakjes dan dicht.
  5. Kluts het ei en smeer met een kwastje een beetje van het geel over de broodjes (zo worden ze mooi bruin en glimmend).
  6. Verwarm de oven voor tot 200 graden, leg bakpapier op de bakplaat, leg de broodjes erop en bak ze in de oven in ongeveer 20 minuten gaar en bruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Brood Bladerdeeg Broodjes