- 400 g Groentemix Mexico melange
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Lekkere bbq aardappelsalade op tafel.
- Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Kook ze 10 min in ruim water met zout. Kook hier ook gelijk de eieren bij in dezelfde pan. Haal deze er na 6 min uit met een lepel.
- Giet de aardappels af en doe ze in een schaal. Laat afkoelen in de koelkast (het gaart nog even door op deze manier), het moet voor verdere verwerking wel koud zijn.
- Snij de augurk, paprika en tomaat in kleine blokjes. Pel de eieren en snij ze in vieren en in kleine blokjes.
- Voeg alle bovengenoemde ingrediënten toe aan de aardappels. Voeg de Mexicaanse mix en peper en zout naar smaak toe. Doe hier de mayonaise, crème fraiche en augurkenvocht bij. Roer voorzichtig door elkaar en laat dit even intrekken in de koelkast tot serveren, zodat alle smaken lekker met elkaar vermengd zijn.