Bananencake

Bananencake

Smulweb imageSmulweb

Waan jezelf in de jungle met deze overheerlijke bananencake! De combinatie van boter, suiker en stukjes banaan smelten op je tong. Niet voor niks een klassieke traktatie. Zelfgemaakt is het natuurlijk het allerlekkerst!

45 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bananencake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 165 graden.
  2. Roer de boter samen met de suiker tot een gladde massa. Voeg dan de bananen in stukjes toe en meng dit stevig door met de suiker.
  3. Voeg nu de bloem toe en meng dit tot de bloem is opgenomen. Voeg vervolgens de eieren 1 voor 1 toe en klop dit tot een gladde massa.
  4. Vet de bakvorm in met wat boter en bestuif het met de bloem.
  5. Bak de cake in 40 à 60 minuten goudbruin en laat de cake 15 minuten afkoelen voordat je hem uit de bakvorm verwijdert.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake