Romige spaghetti met witte asperges en kalkoenreepjes

Romige spaghetti met witte asperges en kalkoenreepjes

Smulweb imageSmulweb

Een verrassende combinatie van zoete aardbeien met romige brie in een zomersalade. Maak het af met de zelfgemaakte dressing van azijn, zout, peper en olijfolie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 3 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Romige spaghetti met witte asperges en kalkoenreepjes op tafel.

  1. Schil de asperges, verwijder het onderste harde deel en snijd ze in stukken. Kook ze beetgaar in water met suiker en boter. Laat goed uitlekken en vang het aspergenat op.
  2. Kruid de kalkoenfilet met peper en zout en wentel ze door het bloem. Verhit olie en bak de kalkoenfilet goudbruin.
  3. Kook de pasta beetgaar in het aspergenat volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  4. Pel en snipper het sjalotje. Verhit 1 eetlepel boter in een pannetje en voeg de sjalotjes toe. Blus af met witte wijn en laat inkoken tot nog ongeveer 1 eetlepel over is. Zeef eventueel.
  5. Voeg de room toe en breng alles aan de kook tot de room dikker wordt. Roer 2 eetlepels van de room door de eidooier en voeg alles weer bij de room.
  6. Roer de kalkoenfilet, asperges en geknipte pasta door de saus. Warm alles goed door, maar laat het niet koken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Asperges Witte asperges