Tigadeguena (kip-pindacurry uit mali)

Tigadeguena (kip-pindacurry uit mali)

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvol gerecht uit Mali met kip en pindacurry. Roerbak de basis ingrediënten en voeg de kip toe. Bak nog eens 5 minuten Voeg nu de rest van de ingrediënten toe en laat het geheel een kwartier zachtjes koken.Serveer met rijst!

10 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Tigadeguena (kip-pindacurry uit mali) op tafel.

  1. Roerbak ui, knoflook en peper gedurende 5 minuten. Voeg de kip toe en roerbak nog eens 5 minuten.
  2. Voeg nu de rest van de ingrediënten toe en breng het geheel aan de kook. Laat het een kwartier zachtjes koken. Voeg indien nodig wat water toe.
  3. Serveer met rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Gevogelte Rijst